Hej Verden!

håndbold

hej jeg hedder Marie jeg går til håndbold, jeg står på mål mand kan vel godt sige jeg er fast målmand, eller som vi kalder det måldame. jeg træner en gang om ugen og spiller kamp en gang om ugen, jeg elsker håndbold, det er sjovt, det er spænende, og nogle gange svært, dem jeg er på hold med er søde, sjove, men jeg har det godt når jeg spiller håndbold, det bare fantastisk, det er dejligt jeg har ikke et særligt stort hold men et perfekt hold, jeg har tit naver på inden en kamp eller dagen inden, hvis vi taber eller vinder stødter mit hold stadig op om mig, vi er aldrig sur på hinanden, vi har også gode trænere, og derfor er vi det perfekte hold.     hilsen Marie 🙂

jeg er så glad for håndbold

jeg er så glad for håndbold

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!